Met een vroege werkdag voor de boeg, ben ik de dag gestart met een glas water met citroensap en even later een kop thee. Later op de ochtend heb ik 3 mini-appel-muffins (met wat appelstroop, zie recept hieronder, thx to Michelle!) op en 150 g aardbeienkwark. Tijdens het werk heb ik verder nog 250 ml water gedronken.
Mini-appel-muffins:
- 1 losgeklopt ei
- 3 el volkoren pannekoekmix
- 3 el melk
- 1 el appelmoes
- 1/2 geraspte appel
- 2 el soja-meel
- 1 el vanille-shake-poeder (Herbalife)
- 1 el kokosolie, gesmolten
- snufje zout
- 2 tl kaneel
- wat geschaafde amandelen
Op weg naar huis een stukje oude kaas gegeten, thuis 2 koppen koffie met 2 speculaasjes. Als lunch 4 stukjes tonijn-sushi. Later in de middag nog 250 ml lychee-sap.
Voor het avondeten heb ik een heerlijke Italiaanse kip-ovenschotel gemaakt, voor de heren met nog wat rijst erbij geserveerd. I love ovenschotels!!!!! Ik heb voor deze variant gebruikt gemaakt van kippenvlees geplukt van 2 gegrilde poten; kipfilet zou ook prima kunnen, maar is voor mij lastig verteerbaar, vandaar deze oplossing. Met nog een vroege dienst op de agenda, ben ik niet lang daarna naar bed gegaan.... Zzzzz!
Italiaanse kip-ovenschotel:
- 2 gegrilde kippenpoten (geeft ongeveer 200 g kippenvlees)
- 1 ui, grof gesnipperd
- 3 bosuitjes, in ringetjes gesneden
- 1 courgette, in helften en vervolgens in plakjes gesneden
- half bakje champignons, in kwarten gesneden
- 1 zak romige kippensoep
- 1 blik tomatenstukjes, uitgelekt
- 2 teentjes knoflook
- 1 el oregano
- 200 g geraspte kaas
- 1 tl kokosolie
Geen opmerkingen:
Een reactie posten